Nieuwe poloshirts voor d’r Ouwe Voesbalsjong

Carnavalsvereniging “d’r Ouwe Voesbalsjong” is door een viertal sponsors in het nieuw gestoken met mooie nieuwe poloshirts. Hierin kunnen de leden van de Raad van Elf zich presenteren bij festiviteiten en gelegenheden waaraan niet in vol ornaat wordt deelgenomen.

De gulle gevers zijn: Hanssen Electro Service, Maasveste Berben Bouw, Franssen Milieutechniek BV en Wesolved. De carnavalsvereniging wil deze vier bedrijven van harte bedanken voor deze prachtige vorm van sponsoring.

v.l.n.r. Rene Hanssen (Hanssen Electro Service), Rene v.d. Mortel (Maasveste Berben Bouw), John Hollanders (Ouwe Voesbalsjong), Nienke v.d. Mortel (Maasveste Berben Bouw) en Twan Franssen (Franssen Milieutechniek).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.