6X11 JOAR D’R OUWE VOESBALSJONG IN FLEXIFORUM!

De carnavalsvereniging van voetbalclub RKTSV viert komend seizoen haar 6 x 11 jarig bestaan. D’r Ouwe Voesbalsjong viert dat jubileum in stijl op vrijdagavond 21 februari 2025 om 19.30 uur. Vanwege het jubileum wordt deze editie gehouden in het sfeervolle Flexiforum. De datum is exact 66 jaar na de eerste editie in 1960. “Met onder meer John Tana, Erwin, Calvin Horsch en Anderkovver op de planken worden alle leden, (oud‑)prinsen en wijkbewoners getrakteerd op een ouderwetse feestavond”, aldus Leo Jongen namens het jubileumcomité. “In Flexiforum vieren wij samen het 6 x 11 jarig bestaan van d’r Ouwe Voesbalsjong, dat tegelijkertijd een reünie is voor alle oud-prinsen én oud-spelers van RKTSV”. Wethouder Jo Schlangen (Sport) roemt de voetbalvereniging van Terwinselen en d’r Ouwe Voesbalsjong. “Naast sport en bewegen is ontmoeting en gezellig samenzijn van even groot belang. Ik verheug op een ouderwetse TSV-oavend in Flexiforum”, aldus Schlangen.

Programma

Naast de headliners John Tana, Erwin, Calvin Horsch en Anderkovver wordt de feestavond van d’r Ouwe Voesbalsjong traditioneel bezocht door d’r Kirchröadsjer Vasteloavends Verain 1936, Vasteloavends Verain Kirchroa West, Sjpasverain Kerkrade West en Sjtaater Tröate. Voor sponsoren en genodigden is er een speciale ontvangst op het 6 x 11 VIP-deck.

Reünie oud-spelers

Als oud-speler van RKTSV ben je uiteraard ook van harte welkom bij het jubileum 6 x 11 joar Ouwe Voesbalsjong. Kom samen met je oude teamgenoten vanuit de reünie-gedachte genieten van deze feestavond.

Uit de wijk

Iedereen van d’r Sjtaat en verre omgeving is uiteraard ook welkom bij de feestavond. RKTSV draagt de wijk Terwinselen een warm hart toe.

Tickets

De entreekaarten voor de feestavond kosten € 20,00 per persoon en zijn online te bestellen via https://shop.tickli.nl/event/OuweVoesbalsjong. Fysieke tickets zijn verkrijgbaar bij de kantine van RKTSV, Herenkapper Armati en bij de leden van de Raad van Elf van CV d’r Ouwe Voesbalsjong.

Aftrap met Roda JC Kerkrade

De bekendmaking van de feestavond en start ticketing valt mooi samen met de openingswedstrijd van het nieuwe voetbalseizoen. Om zaterdag 29 juni 2024 ontvangt RKTSV op het sportcomplex aan de Seghemanstraat Roda JC Kerkrade. De wedstrijd start om 14.00 uur met een officiële aftrap door wethouder Alexander Geers.

Start in 1960

D’r Ouwe Voesbalsjong werd binnen voetbalvereniging RKTSV opgericht in 1959 op initiatief van Frans Smeets en Herman Ingenhou. Samen met Wiel Hussaarts, Harry Simonis, Herman Eussen en Frans Smeets organiseerden zij een jaar later, op 21 februari 1960, in Café De Postiljon aan de Schaesbergerstraat de eerste carnavalsavond van de vereniging. In dat jaar werd Ed Toussaint prins, bijgestaan door een Raad van Elf die bestond uit spelers van het eerste elftal.

6 x 11 joar d’r Ouwe Voesbalsjong

Vrijdag 21 februari 2025, aanvang 19.30 uur, zaal open vanaf 18.30 uur
Flexiforum, Spekhofstraat 15 in Kerkrade-West
Tickets à € 20,00 uur zijn online verkrijgbaar via https://shop.tickli.nl/event/OuweVoesbalsjong en fysieke tickets zijn verkrijgbaar bij de kantine van RKTSV, Herenkapper Armati en bij de leden van de Raad van Elf van CV d’r Ouwe Voesbalsjong

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.